Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Mario Kart Wii

Pupper slo Mario

Vi snakker i form av salg folkens

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Så dene uken kom Mario Kart Wii ut på markedet. Her i Norge, blant annet, ble mange butikker utsolgt, og spillet gikk rett til topps på salgslistene. Dette er ikke tilfellet i Japan. Mario Kart Wii ble slått av et eroge (merk. Erotic Game) til PlayStation Portable.

Spillet Bokudake no Kajitsu (Bare min frukt), har passert Mario Kart Wii, og har havnet på en solid andreplass. Førsteplassen toppes fortsatt av Monster Hunter Portable 2nd Generation også til PlayStation Portable. Spillet er ikke godkjent av verken Sony eller CERO, og regnes egentlig som en UMD Video, men siden den har interaktive menyer og valgmuligheter når du spiller, eller ser på. Så går det inn under spillsalgslisten.

Og nei, spillet vil nok aldri se dagens lys her i vesten, så ikke spør.

Mario Kart Wii

Relaterte tekster

Mario Kart WiiScore

Mario Kart Wii

ANMELDELSE. Skrevet av Jon Cato Lorentzen

Mario Kart suser inn på Nintendo Wii med motorsykler, stunts og en gedigen onlinedel. Og resultatet er stor underholdning. Jon Cato har satt karakteren innenfor!Loading next content