Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
ARTIKKEL - SPONSET INNHOLD

Pust liv i dine gamle dingser med GeForce Now

Vi blir med Nvidia på et edelt oppdrag, for via skyen kan du transformere ditt gamle utstyr til solide spillmaskiner igjen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Enten det er bærbare datamaskiner, smarttelefoner eller fjernsyn, kan vi nok alle være enige om at teknologien har blitt stadig dyrere, og det kan bli en kostbar affære å prøve å opprettholde en tilværelse i forkant av den teknologiske utviklingen. Derfor ser vi for tiden en sunn mottrend der forbrukere prøver å få mest mulig ut av sin gamle teknologi.

HQ

Gamle PC-er kan gjøres om til servere for CS:GO eller Minecraft, eldre bærbare datamaskiner kan gjøres om til pålitelige Chromebooks med en rask, gratis ChromeOS-installasjon, og med et raskt kjøp av en kontrollerklemme, en PlayStation/Xbox-kontroller og en eldre smarttelefon blir en skybasert håndholdt på farten. Stuene kan til og med gjøres om til hjemmekinoanlegg med USB-projektorer - perfekt for delt, kooperativ spilling.

Pust liv i dine gamle dingser med GeForce Now

GeForce Now lar deg få tilgang til din egen avanserte gaming-PC direkte over Internett, og tilbyr banebrytende visuelle funksjoner som DLSS3 og til og med dedikert Ray-Tracing, alt med lav latens. Legg til det støtte for ultrabred skjerm, 4K-oppløsning ved 120 fps eller 240 fps og NVIDIA Reflex i mer konkurransedyktige scenarier, og du har en spillopplevelse som har nådd et punkt hvor du får all grafikkytelsen uten problemer. Tenk deg det i et slikt øyeblikk; en støvete gammel PC eller Mac, en pensjonert smarttelefon, dine søskens gamle Chromebook fra studiet - alt kan nå fungere som en avansert spillmaskin, så du slipper å kvitte deg med disse tingene så fort.

Biblioteket utvides stadig, med ytterligere 24 spill lagt til bare den siste måneden. Det kommer i tillegg til de 1500 titlene som allerede er tilgjengelige. Watch Dogs: Legion, Immortals Fenyx Rising, The Valiant og The Division 2, de er alle her klare til å kjøres i gang, og alle de moderne funksjonene, som delt skjerm-samarbeid i spillene som støtter det, vil umiddelbart være en mulighet takket være kraften til skyen.

Tenk på det; du besøker familien med kun en slank ultrabook i sekken? Ikke noe problem. Med GeForce Now kan du spille med de store guttene på din egen RTX 4080-utstyrte mastermaskin, alt via Internett. Og du kan til og med prøve det gratis. Det er egentlig ingen grunn til ikke å prøve GeForce Now, og sette deg selv i forkant av teknologisk utvikling på denne mer uanstrengte måten.

Med to premium-medlemskapsalternativer har du full kontroll over spillopplevelsen din. Prioritetsmedlemmer kan glede seg over opptil seks timer med spilløkter, sanntids Ray-Tracing med RTX aktivert, høyere oppløsninger og raskere bildefrekvenser - alt mens de er koblet til en dedikert, førsteklasses maskin.

Pust liv i dine gamle dingser med GeForce Now

Det helt nye Ultimate-medlemskapet løfter spillernes opplevelser til neste nivå. Sammen med tilgang til en dedikert maskin i RTX 4080-klassen, raskere servere og åtte timer lange spilløkter, kan spillere nyte en ultravid opplevelse eller en skarp 4K-oppløsning med opptil 120 bilder per sekund. Eller, hvis du føler deg skarp, slå på Competitive Mode og oppleve opptil 240 bilder per sekund og NVIDIA Reflex - tilgjengelig på tvers av konkurransefokuserte titler, inkludert Fortnite, Rocket League og Rainbow Six: Siege.

Det er ikke lenger noen teknisk begrensning som kan stoppe deg fra å spille på best mulig måte, så se gjennom den gamle elektronikken din og se om du kan oppgradere eldre utstyr med kraften fra skyen.

Meld deg på GeForce Now her.Loading next content