Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Detroit: Become Human

Quantic Dream forsikrer multiplatformspill med selvstendighet

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Som sagt flere ganger før har Heavy Rain, Beyond: Two Souls og Detroit: Become Human gjort sitt for at Quantic Dream i hovedsak har blitt kjente som PlayStation-utviklere de siste årene. Det kunne dog virke som om denne tiden var forbi da studioet annonserte at NetEase hadde skaffet seg en del av aksjene deres og de overnevnte spillene også kom til PC. Nå vil nok multiplatformspekulasjonene ta fullstendig fyr.

I et nytt innlegg på nettsiden sin minner ikke bare Quantic Dream oss på at de vil feire 23 år i år, men avslører også at suksessen til Detroit: Become Human nå har gjort det mulig for dem å bli selvstendige. Dermed trenger de ikke nødvendigvis selskaper som Sony til å lage spill lenger, noe du kan være ganske sikker på at fremtidige spill fra selskapet vil komme på flere plattformer, samt la Quantic Dream utgi spill fra andre spennende utviklere.

Detroit: Become Human

Relaterte tekster

Detroit: Become HumanScore

Detroit: Become Human

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Hva skjer hvis roboter trosser sin programmering og utvikler fri vilje og selvbevissthet? Det er noe av tematikken som berøres i Detroit: Become Human.Loading next content