Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Queen Cleopatra er en av de lavest rangerte Netflix-seriene noensinne

Mange egyptere er sinte på showet.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Så det har faktisk skjedd. Netflix' kontroversielle historiske drama som prøvde å gi seg ut for å være en slags dokumentar har nådd den absolutte bunnen av listene. Queen Cleopatra er dermed en av de dårligst rangerte TV-seriene i selskapets historie på Rotten Tomatoes der den for øyeblikket skraper bunnen av vurderingsskalaen.

Jada Pinkett Smiths fiktive historie har vært gjennom mange kontroverser, og både kritikere og seere har reagert sterkt på måten den maler et stykke verdenshistorie på. En bransjeinsider fra Forbes hadde dette å si om situasjonen:

"Showet har gjort noe jeg ikke trodde var mulig. Den har ikke bare den laveste seerscoren i Netflix-historien. Den har i hovedsak den laveste seerscoren som er mulig på Rotten Tomatoes, 1 %. Ikke 10 %, men 1 %. (Oppdatering: Den tikket nettopp opp til 2%. Fortsatt et enestående lavt nivå).

Det er ikke mange kritikeranmeldelser, men de er også lave, med showet på 13%. Men seertallene? Jeg har aldri sett noe lignende. Ikke med dårlige forestillinger. Ikke med politisk kontroversielle serier som er utsatt for review bombing. Aldri så dårlig, ikke i Netflix' historie. Ærlig talt, jeg tror ikke engang i TV-historien, i det minste med så mange anmeldelser (over tusen)."

Queen Cleopatra har til og med klart det kunststykket å irritere Egypts regjering og en rekke fremtredende historikere. Det er derfor ikke overraskende at serien har blitt mye kritisert.

Hva synes du om Netflix' tvilsomme markedsføring av serien?

Queen Cleopatra er en av de lavest rangerte Netflix-seriene noensinne


Loading next content