Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Automobilista 2

Racing Dreams: Ultrarask Cadillac på Spa

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Den er vanvittig vakker og innmari rask, racingprototypen Cadillac DPi-V.R bygget av italienske Dallara, og i Automobilista 2 er den helt klart en av de bedre bilene med tonnevis av grep, vanvittige mengder dreiemoment og fantastiske bremser. I denne ukens Racing Dreams-video kjører Petter rundt i belgiske Spa-Francorchamps i Gamereactors racingrigg.

Gamereactors 6DOF Full mition-racingrigg består av et SR2-system fra svenske Simrig montert på en Modus Ultimate fra Swedish Rig Design og deretter plassert på toppen av en Traction Plus-plattform fra Next Level Racing. Denne drives av en HP Omen 45L med AMD Ryzen 9 og AMD 6950 XT Red Redvil, og som monitor bruker vi tre stykk LG CX 55" Oled TV-er. Rattbasen er en Fanatex DD2 med Podium M4 GT-ratt og Heusinkvelds Ultimate Plus-pedaler.

HQ

Relaterte teksterLoading next content