Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Rad

Rad tar en interessant vri på postapokalypsen

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Double Fine er kjente for å ha særegen humor og stil i spillene sine, så de har selvsagt ikke tenkt å ha en tradisjonell tolkning av postapokalypsen når de først prøver seg.

For det første finner Rad (høhø, tar du den?) finner nemlig sted etter to apokalypser. Etter at den første inntraff på 1980-tallet kom en ny akkurat idet menneskeheten hadde begynt å komme seg på beina igjen, så verdenen vi utforsker som en småmutert tenåring bærer litt preg av 80-tallet. Akkurat hvordan er vanskelig å se, for dette er en rogue-like hvor verdenen stadig forandrer seg. Heldigvis kan vår unge venn mutere seg om til en rekke ulike ting, noe som kommer godt med både med tanke på slåssing og utforsking. De ulike variantene vi ser i traileren bærer uten tvil preg av studioets humor, så det skal bli interessant å høre mer "veldig snart".

Om dette frister allerede nå kan du også melde din interesse for å delta i en lukket beta som starter på Steam den 8. april her.

HQ
Rad

Relaterte tekster

0
RadScore

Rad

ANMELDELSE. Skrevet av Ayub Dizaei

Heretter blir det hverken Psychonauts eller Grim Fandago Double Fine Productions vil bli husket for, men heller for deres nyeste spill kalt RAD.

0
Klokken 16 på GR Live: Rad

Klokken 16 på GR Live: Rad

NYHET. Skrevet av Lisa Dahlgren

Vi har fått klørne i en kode til Double Fines post-post-apokalyptiske (som Lee Petty selv kaller det) roguelike action-spill Rad, hvor spilleren muteres for å bli...Loading next content