Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Rage 2

Rage 2 vil by på mye gratis innhold fremover

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I morgen lanseres altså endelig Rage 2, og jeg er ikke alene om å glede meg til utallige timer med heftige våpen, superkrefter og heftige kjøretøy. Særlig siden vi nå vet at det vil ta sin tid før man går tom for ting å finne på.

Avalanche Studios og Bethesda kan nemlig avsløre at det vil komme mye mer innhold til Rage 2 i ukene og månedene etter lansering. De åtte første ukene vil vi blant annet få bryne oss på ukentlige utfordringer som skal belønne oss med nye våpen-skins. Mot slutten av denne måneden får vi også en ny event i spillet som skal la oss bli bedre kjent med en kar kalt Ruckus the Crusher.

I juli venter det enda mer gratis snadder, for da skal det komme en ny fiendetype. Da passer det godt at vi endelig også vil få ta kontroll over en "Mech". På toppen av det hele får vi også nye utfordringer med enda flere skins som belønninger. Det beste av alt? Alt jeg har nevnt over vil være gratis.

Den første utvidelsen vi må betale for kommer nemlig ikke før i august. Rise of the Ghosts vil gi oss mer historie i et helt nytt område hvor vi får utfolde oss med nye våpen, superkrefter og kjøretøy mens vi lærer om hva som har skjedd med Ghosts-gjengen etter det første spillet.

Vi skal også få en annen utvidelse i november og mye gratisinnhold ut året, men nærmere informasjon om dette kommer ikke før senere. Uansett høres det altså ut som om vi får nok å kose oss med i månedene fremover, og mye av det helt gratis. Det kan man like.

Rage 2

Relaterte tekster

0
Steams høstsalg er i gang nå

Steams høstsalg er i gang nå

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Med Black Friday like rundt hjørnet har Valve startet Steams høstsalg, og kommer med interessante tilbud som er verdt å utnytte frem til 3. desember klokken 19. Du kan...Loading next content