Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Rainbow Six: Siege

Rainbow Six Siege regional leagues begynner igjen den 15. juni

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Etter den intense avslutningen på 2021 Six Invitational for et par uker siden, har Ubisoft nå offentliggjort planene for når andre fase av de regionale turneringene i Rainbow Six: Siege finner sted.

Informasjonen ble avslørt i et blogginnlegg, som kommer med planene for når de respektive ligaene starter. I Europa starter den andre fasen den 17. juni med kampen mellom Team Vitality og Cowana klokken 18:00, og turneringen vil kjøre i sju uker frem mot den store Major i august.

Her møtes de 16 beste lagene fra hele verden (fire fra hver region), oh de kommer til å kjempe om en premiepulje på en halv million dollar. Mer informasjon om denne store turneringen vil bli avslørt i løpet av de kommende ukene.

Du finner en full oversikt her.

Rainbow Six: Siege

Relaterte tekster

6
Rainbow Six: SiegeScore

Rainbow Six: Siege

ANMELDELSE. Skrevet av Anders Mai

Det nye Rainbow Six fokuserer sylskarpt på samarbeid, og har du venner å spille med tilbyr det en intens og annerledes opplevelse. Vi har satt karakter...Loading next content