Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Rainbow Six: Siege

Rainbow Six Sieges neste major vil bli avholdt i Sverige

Jönköping Major finner sted i november.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Ubisoft har nettopp annonsert plasseringen og datoene for neste Rainbow Six: Siege Major. Turneringen arrangeres i Sverige, blir Jönköping Major og finner sted i november, nærmere bestemt mellom den 21. og den 27. november.

Vi blir fortalt i en pressemelding at turneringens format vil inkludere et gruppespill mellom 21.-23. november, en sluttspillbrakett mellom 25. og 26. november, og deretter den store finalen 27. november.

Ellers er det lagt til at turneringen vil se de 16 beste lagene fra hele verden delta, med alle som ønsker å vinne en del av pengepremien, men også en plass i Six Invitational 2023.

Rainbow Six: Siege
Ubisoft

Relaterte tekster

6
Rainbow Six: SiegeScore

Rainbow Six: Siege

ANMELDELSE. Skrevet av Anders Mai

Det nye Rainbow Six fokuserer sylskarpt på samarbeid, og har du venner å spille med tilbyr det en intens og annerledes opplevelse. Vi har satt karakter...Loading next content