Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Armored Core VI: Fires of Rubicon

Rapport: Armored Core VI: Fires of Rubicon lanseres i august

Elden Ring-utviklernes retur til franchisen er tilsynelatende ikke langt unna.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Ryktene om et nytt Armored Core hadde allerede gått i noen år da FromSoftware endelig offisielt annonserte Armored Core VI: Fires of Rubicon på The Game Awards i desember, så det var ikke så overraskende da traileren avsluttet med å avsløre at spillet vil lanseres en gang i år. Vi fikk ikke et spesifikt utgivelsesvindu da, men du kan være ekstremt sikker på at vi får vite mer om det senest om seks uker.

For vanligvis svært pålitelige Tom Henderson hos Insider-Gaming hevder Armored Core VI: Fires of Rubicon skal lanseres i august. Undertegnede hørte sent i august tidligere denne måneden, så at Henderson spesifikt sier at det kommer 25. august høres veldig troverdig ut.

Med tanke på at det bare er fire måneder unna vil du garantert høre offisielle nyheter om dette senest på Summer Game Fest den 8. juni, ettersom Geoff Keighley har et veldig godt forhold til FromSoftware etter å ha debutert trailere for både Sekiro: Shadows Die Twice og Elden Ring de siste årene før han fikk æren av å annonsere Armored Core VI: Fires of Rubicon i desember i fjor.

Hvordan høres den datoen ut for deg?

Armored Core VI: Fires of Rubicon

Relaterte tekster

0
Armored Core VI: Fires of RubiconScore

Armored Core VI: Fires of Rubicon

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

FromSoftwares nyeste tittel serverer mech-action som kjører så hardt at det lukter brent i hele bygda. Ruben har tatt turen til Rubicon!Loading next content