Norsk
Gamereactor
esports
Call of Duty: Modern Warfare III

Rapport: Call of Duty League-lag designer tilpassede skins for Modern Warfare III

Eksistensen av spillet er fortsatt bare et rykte, men det ser ut til at Activision forbereder lag for det likevel.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Activision har ikke offisielt kunngjort at vi får Call of Duty: Modern Warfare III senere i år ennå, men det har vært en mengde rapporter og rykter som alle antyder at spillet kommer i år, til tross for at Activision tilsynelatende var interessert i å støtte Modern Warfare II som sitt viktigste Call of Duty spill i et par år opprinnelig.

For å gi drivstoff til denne ryktebrannen rapporterer Dexerto nå at Call of Duty League team allerede har fått i oppgave å lage Operator skins og kosmetikk for Modern Warfare III, alt slik at spillet kan støtte CDL-eiendeler når det lanseres. Disse skinnene hevdes å ha tilpassbare elementer, men at de tilpassbare delene vil være begrenset og bare på visse deler av Operator modellene.

De ekstra kosmetiske delene sies å inkludere våpen sjarm, men selv om det ikke er noen bekreftede notater om tegninger som gjør kuttet, virker det uvanlig hvis Activision ikke også lener seg på disse.

Det er ikke noe offisielt ord om Call of Duty: Modern Warfare III kommer i år, men ryktene og rapportene som hevder at den eksisterer, hevder at den kommer i november.

Call of Duty: Modern Warfare III
Photo: Activision

Relaterte teksterLoading next content