Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Call of Duty: Warzone 2

Rapport: Den globale finalen i World Series of Warzone arrangeres i London

Konkurransespillet Call of Duty kan endelig være på vei tilbake til Storbritannia.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Fans har lenge ønsket å se konkurransedyktige Call of Duty tilbake til Storbritannia, og å dømme etter en ny rapport fra Dexerto, kan dette meget vel være på trappene. Riktignok ikke i form av Call of Duty League (til tross for at London Royal Ravens er det eneste ikke-amerikanske laget i disse dager), men heller for World Series of Warzone.

Det bemerkes at Global Finals for WSoW kan bli arrangert i London i Storbritannia, og at LAN-turneringen vil se de beste Warzone -spillerne fra hele verden reise til Storbritannia i september.

Når det gjelder hva spillerne kommer til å konkurrere om, får vi vite at det vil være en premiepott på 600 000 dollar i trioturneringen, og at ytterligere 100 000 dollar vil bli tilbudt i den spesielle Solo YOLO-turneringen.

Ettersom Activision ikke offisielt har bekreftet denne rapporten, er det ikke mulig å vite hvor det rapporterte arrangementet kan finne sted, men Copper Box Arena, som nylig var vertskap for League of Legends' Mid-Season Invitational, ser ut til å være en favoritt.

Call of Duty: Warzone 2

Relaterte teksterLoading next content