Norsk
Gamereactor
esports
Call of Duty: Warzone 2

Rapport: Den globale finalen i World Series of Warzone arrangeres i London

Konkurransespillet Call of Duty kan endelig være på vei tilbake til Storbritannia.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Fans har lenge ønsket å se konkurransedyktige Call of Duty tilbake til Storbritannia, og å dømme etter en ny rapport fra Dexerto, kan dette meget vel være på trappene. Riktignok ikke i form av Call of Duty League (til tross for at London Royal Ravens er det eneste ikke-amerikanske laget i disse dager), men heller for World Series of Warzone.

Det bemerkes at Global Finals for WSoW kan bli arrangert i London i Storbritannia, og at LAN-turneringen vil se de beste Warzone -spillerne fra hele verden reise til Storbritannia i september.

Når det gjelder hva spillerne kommer til å konkurrere om, får vi vite at det vil være en premiepott på 600 000 dollar i trioturneringen, og at ytterligere 100 000 dollar vil bli tilbudt i den spesielle Solo YOLO-turneringen.

Ettersom Activision ikke offisielt har bekreftet denne rapporten, er det ikke mulig å vite hvor det rapporterte arrangementet kan finne sted, men Copper Box Arena, som nylig var vertskap for League of Legends' Mid-Season Invitational, ser ut til å være en favoritt.

Call of Duty: Warzone 2

Relaterte tekster



Loading next content