Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

LIVE
HQ
logo hd live | Diablo IV - Open Beta
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Norsk
   Gamereactor
   esports
   League of Legends

   Rapport: NLC sliter med å overleve

   Dette kommer etter Riot Games' nylige endringer i den europeiske League of Legends-scenen.

   Abonner på vårt nyhetsbrev her!

   * Påkrevd felt
   HQ

   Det virker som en av de regionale League of Legends-ligaene som gjelder Storbritannia og Norden er i litt trøbbel. Helt siden Riot Games kunngjorde omfattende endringer i EMEA-regionen, både på LEC-nivå og for regionale ligaer som NLC, ser organisasjonen ut til å stå overfor en rekke problemer.

   Som rapportert av Dot Esports, sies ligaen å slite med å finne finansiering og sponsorer, og med lag og større organisasjoner som trekker seg ut, står NLC overfor et dilemma som det kanskje ikke kommer seg fra.

   Dette er i tråd med den nylige uttalelsen fra NLC, der den nevnte at den måtte nedskalere sin virksomhet på grunn av manglende oppfyllelse av partnerskapsmål, noe som betyr at den ikke lenger vil bli anerkjent som en akkreditert regional liga i LoL-scenen.

   Når dette er sagt, har NLC uttalt: «Vi vil fortsette våre diskusjoner med Riot Games og mulige kommersielle partnere i regionen for å komme opp med et oppgradert konsept fra 2024 av.»

   Som det står, vil NLC se etter å være vert for vårsesongen en gang tidlig i 2023.

   League of Legends

   Relaterte tekster   Loading next content