Norsk
Gamereactor
esports
Overwatch

Rapport: Overwatch League-lag har fortsatt ikke tilgang til Overwatch 2-betaen

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Til tross for at vi nå er tre måneder fra starten av neste Overwatch League, avslører en ny rapport fra Dexerto bekymringsverdig informasjon om den kommende ligaen.

Det ble nevnt for en stund siden, før Overwatch 2 ble utsatt igjen, at 2022-sesongen skulle spilles i en beta-utgave av Overwatch 2. Nå hevder denne rapporten at lagene fortsatt ikke har tilgang til beta-utgaven av spillet.

For å kompensere for dette har lagene brukt Overwatchs Workshop-modus for å lage sitt eget 5v5-oppsett, som inkluderer de foreslåtte endringene til karakterene som går inn i Overwatch 2.

Rapporten avslører også at lagene ikke var klar over Activision Blizzards planer om å outsource ligaen for å få en tredjepartsorganisasjon til å komme inn og drive den, slik tilfellet har vært for denne sesongen av Call of Duty League.

Siden Activision Blizzard eller Overwatch League ennå ikke har kommet med noen offisiell uttalelse angående denne rapporten, må vi ta informasjonen med litt forsiktighet, men med Overwatch 2 som er forsinket ut av 2022, virker beslutningen om å bruke spillet som plattformen for 2022-sesongen litt håpløs på nåværende tidspunkt.

Overwatch

Relaterte tekster

0
Overwatch (Switch)Score

Overwatch (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av John-Edvard Genius

Blizzard har hørt på fansen og har nå lansert Overwatch på Nintendo Switch. John-Edvard har testet det.

OverwatchScore

Overwatch

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Blizzard har nettopp utvidet en imponerende portefølje med enda et glimrende spill. Vi har satt karakter på mesterlige Overwatch...

0
JJoNak forlater Seoul Dynasty

JJoNak forlater Seoul Dynasty

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Til tross for at Blizzard nylig delte mange nye detaljer og informasjon om 2022 Overwatch League-seongen, har Seoul Dynasty mistet en av stjernespillerne sine, flex...Loading next content