Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Overwatch 2

Rapport: Overwatch Leagues lag mottar Overwatch 2-betaen innen de neste to ukene

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

For noen uker siden rapporterte vi om nyhetene om at Overwatch League-lagene ennå ikke hadde fått tilgang til Overwatch 2-betaen, som 2022-sesongen skal spilles på. Kort tid etterpå avslørte Blizzard detaljene om når 2022-sesongen skulle begynne, den 5. mai.

Dette førte til spørsmålet om hvor godt forberedt lagene vil være i starten av sesongen, siden de ikke vil være like øvde med versjonen av spillet de skal spille på, til tross for opprettelsen av en replika Overwatch Workshop-modus som har som mål å fylle tomrommet inntil tilgang til betaen er gitt.

Nå hevder en ny rapport fra Dexerto at lagene endelig vil få tilgang til Overwatch 2-betaen "innen to uker", som vil gi omtrent seks uker med trening til sesongstart.

Siden det ikke er noen offisielle ord fra Blizzard om saken, må vi vente for å høre om dette innebærer at det kommer en beta som blir tilgjengelig for alle i samme slengen.

Overwatch 2

Relaterte tekster

0
Overwatch 2 får ikke en ny beta

Overwatch 2 får ikke en ny beta

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Etter hele tre muligheter til å teste ut Overwatch 2 før PvP-lanseringen den 4. oktober høres det ut som om mange har blitt langt mer positive til spillet. Det har...Loading next content