Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Kameo: Elements of Power

Rare forteller om utviklingen av Kameo

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Kameo: Elements of Power fra utvikler Rare var blant lanseringstitlene da Xbox 360 ble sluppet i 2005. Spillet fikk en varm mottakelse, og det dukket naturligvis opp på fjorårets spillsamling Rare Replay til Xbox One.

Nå har utviklerne sluppet en video som tar oss med bak kulissene, og her forteller de om både spillet og utviklingen. Vi lurer naturligvis litt på hvorfor denne videoen dukker opp akkurat nå... kanskje har de et nytt Kameo-spill på gang? Uansett, sjekk ut videoen som forklarer hvordan spillet som skulle slippes til Nintendo 64 og Gamecube i stedet endte opp som et Microsoft-spill. Videoen ligger her:

HQ
Kameo: Elements of Power

Relaterte tekster

7
Rare forteller om utviklingen av Kameo

Rare forteller om utviklingen av Kameo

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Kameo: Elements of Power fra utvikler Rare var blant lanseringstitlene da Xbox 360 ble sluppet i 2005. Spillet fikk en varm mottakelse, og det dukket naturligvis opp på...

0
Kameo: Elements of Power

Kameo: Elements of Power

FORSPILL. Skrevet av Bengt Lemne

Etter fem års utvikling på tre ulike format, er det endelig klart for Rares alv. Gamereactor var hos Rare for å teste!Loading next content