Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Sea of Thieves

Rare lager en hundekalender til inntekt for veldedighet

De er gode hunder, Brent.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Rare har offisielt gått til hundene - for hjelp! Utviklerne har kledd ut hundene sine i forskjellige kostymer og samlet bildene av de i en kalender hvis inntekter kommer til å gå til veldedighet. Bildene kommer komplett med små beskrivelser av hundene, og kalenderen kan forhåndsbestilles her.

Ifølge GamesIndustry.biz Kalenderen kommer ut den 3. desember og inneholder 12 svært flinke hunder. Som nevnt på Twitter så kommer alle pengene fra salget av kalenderne til å gå til SpecialEffect. Denne veldedige organisasjonen fra Storbritannia jobber med å gjøre spill mer tilgjengelige for spillere som har forskjellige former for nedsatt funksjonsevne.

"Introducing the Dogs of Rare Calendar 2019! Featuring majestic portraits of Rare pups, this calendar is a must have. All profits go to @SpecialEffect to help them bring gaming to disabled children and adults. Pre-order now, it's a perfect Christmas gift! https://aka.ms/DogsOfRare"

Dette er virkelig en knall julegave, så da er bare spørsmålet: Hvor mange kopier skal man beholde til seg selv?

Sea of Thieves

Relaterte tekster

8
Sea of ThievesScore

Sea of Thieves

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Eirik har skrudd på seg trebeinet, tatt på seg øyelapp og satt seil i Rares nye sjørøversimulator. Men er piratlivet egentlig noe for ham?

0
Sea of Thieves Sesong 10 er forsinket

Sea of Thieves Sesong 10 er forsinket

NYHET. Skrevet av Ben Lyons

"Vi er overbevist om at dette er det beste vi kan gjøre for kvaliteten på utgivelsen, bærekraften i utviklingsprosessen og trivselen til teamet vårt."Loading next content