Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Ratchet & Clank

Ratchet and Clank – flere screens

Etter gårsdagens nyhet om Insomniac’s nye plattform spill Ratchet and Clank, har Sony oppdatert deres offisielle site med flere og mye bedre screens, enn dem vi kunne oppdrive. Vi har dem innenfor.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Etter gårsdagens nyhet om Insomniac’s nye plattform spill Ratchet and Clank, har Sony oppdatert deres offisielle site med flere og mye bedre screens, enn dem vi kunne oppdrive.

HQ

Ratchet and Clank er som Jak and Daxter et enormt spill med fokus på masse frihet og et langt eventyr. Som en blanding mellom Spyro, Rare’s Jet Force Gemini og Jak and Daxter kan fans av plattform spill glede seg til et forhåpentlig lekkert spil. De første screenshotta er i hvert fall imponerende:

Relaterte tekster

4
Ratchet and ClankScore

Ratchet and Clank

ANMELDELSE. Skrevet av Thomas Tangaard

Insomniac blåser i reglene og kombinerer plattform spillet med en snert av eventyr og gomme våpen.

0
Ratchet and Clank 3 Beta test

Ratchet and Clank 3 Beta test

NYHET. Skrevet av Rasmus Berg

Det ser ut til at Insomniac er kommet langt i utviklingen av Ratchet and Clank 3's online del. Nå starter Beta testen i USA og det ser også ut til at vi europeere kan få være med på moroa.

0
Ratchet and Clank 3 går online

Ratchet and Clank 3 går online

NYHET. Skrevet av Thomas Tanggaard

I fjor kunne vi fortelle at Insomniac lette etter folk med ekspertise i online-spill. Derfor ble det også antatt at Ratchet and Clank 2 ville inneholde en online-del. Det var ikke tilfellet, men med treeren ser det endelig ut til å bli virkelighet.Loading next content