Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Ratchet & Clank

Ratchet and Clank: Going Commando - screenies

Det var vel egentlig en selvfølge at Insomniac ville følge opp mastodont-suksessen Ratchet and Clank, med en fortsettelse. Foreløpig er arbeidstittelen Ratchet and Clank: Going Commando og vi har de første screenshotta!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Det var vel egentlig en selvfølge at Insomniac ville følge opp mastodont-suksessen Ratchet and Clank, med en fortsettelse. Foreløpig er arbeidstittelen Ratchet and Clank: Going Commando. GameReactor har klart å skaffe de første og meget eksklusive screenshotta fra spillet, og selv om det for øyeblikket er umulig å lure ut mer info fra Ted Price, så vet vi allikevel en del.

HQ

Firmaet bruker deres egen engine i samarbeid med Naughty Dogs 2.0 engine, noe som burde gjøre fortsettelsen enda flottere. Vi vet også at det vil være en del fler oppfinnsomme våpen i spillet, og så er det naturligvis ryktet om en online-del. Dette er fortsatt ubekreftet, men ifølge flere jobbannonser, har Insomniac lenge lett etter programmører som kan bygge store ekspansive verdener hvor opp til åtte spillere kan spille samtidig. Firmaet leter etter ekspertise innenfor både 56K modem og bredbåndsforbindelser - noe som Sony’s Network Adapter inneholder.

Dette tyder på at firmaets neste spill kan dra fordel av Sony’s egen Network Adapter, men ingenting er ennå sikkert. Vi holder spent utkikk etter mer info i tiden som kommer. Nyt de første flotte screenshotta, mens du venter:

Relaterte tekster

4
Ratchet and ClankScore

Ratchet and Clank

ANMELDELSE. Skrevet av Thomas Tangaard

Insomniac blåser i reglene og kombinerer plattform spillet med en snert av eventyr og gomme våpen.

0
Ratchet and Clank 3 Beta test

Ratchet and Clank 3 Beta test

NYHET. Skrevet av Rasmus Berg

Det ser ut til at Insomniac er kommet langt i utviklingen av Ratchet and Clank 3's online del. Nå starter Beta testen i USA og det ser også ut til at vi europeere kan få være med på moroa.

0
Ratchet and Clank 3 går online

Ratchet and Clank 3 går online

NYHET. Skrevet av Thomas Tanggaard

I fjor kunne vi fortelle at Insomniac lette etter folk med ekspertise i online-spill. Derfor ble det også antatt at Ratchet and Clank 2 ville inneholde en online-del. Det var ikke tilfellet, men med treeren ser det endelig ut til å bli virkelighet.Loading next content