Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Ratchet & Clank

Ratchet and Clank - nye screens

Insomnia er godt i gang med Ratchet and Clank. Offisielt blir spillet vist frem på E3, men i løpet av de siste fjorten dagene, har det lekket ut en del finurlige screenshots, og det blir bedre og bedre.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Insomnia er godt i gang med Ratchet and Clank. Offisielt blir spillet vist frem på E3, men i løpet av de siste fjorten dagene, har det lekket ut en del finurlige screenshots, og det blir bedre og bedre. GameReactor har nettopp fått inn den siste bunken, og du kan se dem her.

HQ

Ratchet and Clank er basert på Jak and Daxter motorenen, så ivrige plattform fans kan allerede fra starten av, glede seg til en stor, lekker verden med masse detaljer. Insomnia har nemlig leid koden bak fjorårets store suksess. Vi avventer mer info og opplevelser med spillet på årets store E3 messe. I mens må du nøye deg med de siste screenshotta:

Relaterte tekster

4
Ratchet and ClankScore

Ratchet and Clank

ANMELDELSE. Skrevet av Thomas Tangaard

Insomniac blåser i reglene og kombinerer plattform spillet med en snert av eventyr og gomme våpen.

0
Ratchet and Clank 3 Beta test

Ratchet and Clank 3 Beta test

NYHET. Skrevet av Rasmus Berg

Det ser ut til at Insomniac er kommet langt i utviklingen av Ratchet and Clank 3's online del. Nå starter Beta testen i USA og det ser også ut til at vi europeere kan få være med på moroa.

0
Ratchet and Clank 3 går online

Ratchet and Clank 3 går online

NYHET. Skrevet av Thomas Tanggaard

I fjor kunne vi fortelle at Insomniac lette etter folk med ekspertise i online-spill. Derfor ble det også antatt at Ratchet and Clank 2 ville inneholde en online-del. Det var ikke tilfellet, men med treeren ser det endelig ut til å bli virkelighet.Loading next content