Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
anmeldelser
Rayman 3: Hoodlum Havoc

Rayman 3

Dette er plattform med stor P! Og stor LATTFORM! Hey, det blir plattform med store bokstaver det!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

God plattform går aldri av moten. Det er Rayman 3 til N-Gage et solid bevis på! Rayman har lang tradisjon, på mange formater. Nå inntar han mobilen, og det funker i det hele tatt veldig bra! Dette er plattform med stor P! Og stor LATTFORM! Hey, det blir plattform med store bokstaver det!

HQ

Historien er forferdelig uoriginal! I grove trekk så det er kompisen din borte, og du må selvsagt finne han. Han har rota seg borti noen serøst sinna, små rebeller, som bare er ute etter å lage kvalme. Akkurat historiedelen er ikke så viktig i dette spillet her. Gameplayet er så bra, at det overskygger de historiske klisjeene.

Selv om det er ca. to ting du gjør her, løper og hopper, så er det godt variert. Miljøene er pene, og det er alltid en ny utfordring eller et nytt hinder å bryne seg på. Underveis i spillet så møter du noen hjelpere, og en av dem er Ly. Hun tilegner deg forkjellige egenskaper etter hvert som du avanserer; blant annet så kan du etter hvert slå med begge hendene, og fly, for å nevne noen.

Brettinndelingen er veldig lik Donkey Kong Country, for de av dere som har spilt det. Du spaserer først på et stort kart, og kommer til for eksempel en skog. Så går du inn i skogen, og der venter det deg x antall dører som leder inn til brettene. Så når du har vært i alle dørene i skogen, kommer du til grotteverden, med sine dører og brett. Et minus er at det tar så inni granskauen lang tid å fullføre en "verden". Jeg er jo lei av alle miljøene før jeg er ferdig. Følelsen av progresjon kan jo da utebli, og motivasjonen forsvinner ofte i samme slengen. Men det er bare i et lite sekund, før du er back on track igjen!

Musikken er litt... dodgy. Litt irriterende faktisk. Selve temaet går meg på nervene, men det kan selvsagt hende at du digger det! Lydeffektene er fine, og jeg trekker på smilebåndet hver gang vår lille kompis utbryter et nervøst ohh når han kommer litt for nær avgrunnen. Grafikken er kjempefin, og jeg er positivt overrasket over hva N-Gagen er i stand til. Kontrollene begrenser seg til et par knapper. 5 er hopp og 7 er slå. Tidvis får du brukt for noen av de andre også, men det hele er veldig oversiktlig og greit.

Dette er en annonse:

Dette spillet har potensiale til å bli en klassiker til N-Gagen. Det har et gameplay som er så enkelt, og så moro! Akkurat som Mario er symbolet på Nintendo, og Sonic på Sega, kan Rayman bli symbolet på N-Gage. Selv om han har vært på flere forskjellige konsoller tidligere, har det alltid vært med vekslende hell. Kanskje han har funnet sitt hjem i N-Gagen? Han blir i hvert fall boende i min telefon en stund, for dette er moro!

Rayman 3: Hoodlum Havoc
Rayman 3: Hoodlum Havoc
Rayman 3: Hoodlum Havoc
Dette er en annonse:
Rayman 3: Hoodlum Havoc
Rayman 3: Hoodlum Havoc
08 Gamereactor Norge
8 / 10
+
God grafikk, flott gameplay!
-
Litt kjip musikk, uendelig lange verdener
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Relaterte tekster

0
Rayman 3Score

Rayman 3

ANMELDELSE. Skrevet av Carl Thomas Aarum

Dette er plattform med stor P! Og stor LATTFORM! Hey, det blir plattform med store bokstaver det!

0
Rayman 3: Hoodlum HavocScore

Rayman 3: Hoodlum Havoc

ANMELDELSE. Skrevet av Richard Imenes

Rayman ble skapt i 1994 av Ubi Soft, og spillet tok folket med sjarm og humor. Han sjarmerer fortsatt!

0
Rayman 3 side åpen for besøk

Rayman 3 side åpen for besøk

NYHET. Skrevet av Rasmus Berg

Er du en Rayman fan? Da er det ingen tvil om at du bør stikke innom Ubi Soft’s nye side som er dedikert til den lille fyren. Her finner du alt du bør vite om spillet i form av info, screenshots, wallpapers osv.

0
Rayman 3 annonsert

Rayman 3 annonsert

NYHET. Skrevet av Thomas Tanggaard

Ubi Soft har ikke hatt annet enn suksess med deres humorfylte og meget fengende plattform serie, Rayman. Nå har firmaet annonsert Rayman 3 og vi har den første infoen og screenshotene innenfor.Loading next content