Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Rayman Origins

Rayman Origins får 3DS-dato

Eventyret lander den 16. mars

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Ett av fjorårets aller beste plattformeventyr bar navnet Rayman Origins, og i 2012 skal den benløse luringen som kjent invadere Nintendos nye 3DS-konsoll.

Nå har nettopp 3DS-versjonen av den håndtegnede sjarmbomben fått sin endelige utgivelsesdato, som er blitt satt til den 16. mars.

Hvis PS3-/Xbox 360-versjonen er noe å dømme etter står 3DS-fansen overfor en skikkelig godbit, så her kan man hente frem markeringspenn og krysse av i kalenderen med én gang. Hvertfall hvis du har sansen for solide plattformspill med en god dose humor.

Rayman Origins

Relaterte tekster

9
Rayman OriginsScore

Rayman Origins

ANMELDELSE. Skrevet av Lee West - GRDK

Det Rayman mangler av ledd tar han glatt igjen på pur sjarme. Den deilige plattform-essensen er fortsatt intakt på Vita...

Rayman OriginsScore

Rayman Origins

ANMELDELSE. Skrevet av Line Fauchald

Herlig sjarmerende nostalgieventyr. Ubisoft er tilbake med et nytt Rayman-eventyr, og leverer det beste spillet i serien på lenge...Loading next content