Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
hardware-tekster

Razer Kishi V2

Razers mobilkontroller er bedre enn før, men mangler noe ganske kritisk.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Hvis du tenker deg om, har det aldri vært et større behov for å gjøre smarttelefonen om til en håndholdt spillkonsoll enn nå. Til tross for mye arrvev, slippes det nå ganske store spill på de mobile plattformene, og ikke bare det, Microsoft insisterer for eksempel på at du skal kunne få tilgang til em konsolliknende opplevelse på farten med Xbox Cloud Gaming.

Så et produkt som Razers Kishi gir enormt god mening, og det er derfor de nå har gitt ut en V2-versjon. Først og fremst er det verdt å påpeke at konstruksjonen er en helt annen nå, og i stedet for den gummiaktige strikken fra den første Kishi, er det nå en "bro" i plast, som selvfølgelig gjør den ikke på langt nær like transportabel, men gir et mer solid grep i bruk. Det nye designet gjør også at Kishi V2 kan håndtere alle Android-telefoner.

Razer Kishi V2

Knappene er også forbedret, og for eksempel føles styrekorset mye mer responsivt. Det er kanskje vanskeligere å beskrive, men det hele er mer "clicky", og minner mer om feedbacken du får fra den mer premium Wolverine-kontrollen enn et billig tilbehør. Det betyr imidlertid også at andre rundt deg virkelig vil kunne høre trykkingen.

Det er dog rart og synd at den mangler en hodetelefoninngang, for det vi må anta er at en god del av spillerne vil kaste seg over Fortnite, Call of Duty: Mobile eller liknende titler der timing er avgjørende, og denne forbrukergruppen vil foretrekke kablet tilkobling for å begrense forsinkelsen, i stedet for et sett med Bluetooth-hodetelefoner.

Dette er en annonse:

Den nye Nexus-appen kan også på fungere som en relativt sømløs hub for spillene du spiller med Kishi V2, og den fungerer strålende det meste av tiden.

Razer Kishi V2

Hvis du er seriøs og ønsker en mer helstøpt spillopplevelse på farten, så er det her en meget god følgesvenn, tross den manglende hodetelefoninngangen. Prisen er kanskje litt stiv for noen, omtrent tusen kroner, men når det er sagt så er Kishi V2 ganske kul, og selv om jeg personlig kanskje skulle ønsket at den var litt større, vil den passe de fleste godt.

08 Gamereactor Norge
8 / 10
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Relaterte teksterLoading next content