Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
anmeldelser
Ready 2 Rumble: Round 2

Ready 2 Rumble: Round 2 (GBA)

Boksegenren har blitt sett i mange underlige varianter. Et av de morsomere forsøkene er Ready 2 Rumble-serien, som blander humor med blod, svette og kjeveknekkere.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Ready 2 Rumble har gitt undertegnede mange timers underholdning på både Dreamcast og PlayStation 2. Nå kommer Game Boy Advance-versjonen av Ready 2 Rumble: Round 2, en dessverre alt for nedgraderet versjon av det ooprinnelige spillet.

Gammel kjenning i mini-format
Boksegenren har blitt sett i mange underlige varianter på konsollplattformene de siste par årene. En av de morsomere og mer suksessrike forsækene er Ready 2 Rumble-serien, som blander humor med blod, svette og kjeveknekkere. Turen er nå kommet til Game Boy Advance og spillet er en nesten tro kopi av de tidligere spillene, bortsett fra noen nædvendige mangler og få, men fatale, feil.

Boks, din stut!
Akkurat som i de andre versjonene av R2R er det mulig å slepe en valgfri bokser gjennom en hel kampanje, hvor det handler om å planlegge hard trening side om side med svette prize-fights, for til slutt å ta guldet som den ultimate bokser. Treningen består av alt fra "vitamintilskudd" til rytmisk tasting, som er blitt gjort lettere fra de opprinnelige spillene, og alt skal skjematiseres frem til hver datosatt "prizefight".

Gidder man ikke å spille en hel turnering, kan man i stedet kaste seg over noen boksekamper i Arcade-mode eller Survival-mode, hvor det handler om å holde ut mot flere fiender i strekk, uten å gå i gulvet.

Midway har fått presset ned ikke mindre enn 8 boksere, på den endelige spillkassetten med tre skjulte boksere, som kan låses opp mens du spiller.
Lyden burde ikke få noe til å læpe ut og investere i et par nye high-tech hodetelefoner, nei, du får bare akkurat det som er nædvendig for forståelsen av handlingen.

Dette er en annonse:

2D eller 3D? Bestem dere da!
Spillet forsæker å holde fast i den tredimensjonelle dybden, vi kjenner fra de tidligere spillene og feiler dessverre på nesten alle mulige måter. Spillerne står meget stivt og det er vanskelig å se når man kan treffe motstanderen. Figurene er rimelig bra animerte, men er dessverre også i 2D, og kombinasjonen av 3D-banen og 2D-figurene får det til å se kjipt ut.

Ingen multiplayer
Det er også temmelig skuffende at R2R ikke gir mulighet for Multiplayer-spill via linkkabel. At spillet hemmes til bare å være en solo-opplevelse, er bare enda en grunn til å holde seg vekk.

Konklusjon
Ready 2 Rumble: Round 2 er et veldig bra spill... bare ikke til Game Boy Advance. Denne utgaven av spillet må stå i skyggen av sine eldre og bedre utfærte brædre. R2R kunne godt ha vært et mye bedre spill, men det klarer dessverre ikke å leve opp til standarden, de andre spillene satte. Tilbake til PlayStation 2 og Dreamcast, hvor Ready 2 Rumble hærer hjemme!

04 Gamereactor Norge
4 / 10
+
Man trodde bare...
-
Dårlig styring. Ingen multiplayer!
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Relaterte tekster

0
Ready 2 Rumble: Round 2 (GBA)Score

Ready 2 Rumble: Round 2 (GBA)

ANMELDELSE. Skrevet av Jacob H. Nielsen

Boksegenren har blitt sett i mange underlige varianter. Et av de morsomere forsøkene er Ready 2 Rumble-serien, som blander humor med blod, svette og kjeveknekkere.Loading next content