Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
League of Legends

Rebels Gaming blir med i den spanske League of Legends Superliga

Esportsorganisasjonen grunnlagt av Manchester United-keeper David De Gea har blitt ønsket velkommen inn i den regionale ligaen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Rebels Gaming, den spanske esportsorganisasjonen grunnlagt av Manchester United-keeper David De Gea, har kunngjort at den blir med i League of Legends spanske regionale liga, Superligaen i 2023.

Som nevnt i en pressemelding, blir vi fortalt at laget vil ta over plassen fra G2 Arctic, som nylig forlot ligaen. Dette kommer også etter at Rebels har brukt en stund på å konkurrere i den iberiske cupen for League of Legends.

– Vi er glade for at Rebels Gaming blir med i League of Legends Superliga. Det er et viktig steg for klubbens strategi, sier De Gea. Vi var allerede i den største regionale ligaen, og å være en del av League of Legends var et naturlig steg for klubben. Vi kommer for å jobbe hardt og gjøre oss fortjent til en plass på scenen.»

Når det gjelder hvem Rebels Gaming vil møte i Superligaen neste år, er de andre organisasjonene; Giants, Movistar Riders, UCAM Tokiers, Barca eSports, Fnatic TQ, Heretics, Finetwork KOI, Bisons Eclub og Guasones.

League of Legends

Relaterte teksterLoading next content