Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Outlast

Red Barrels annonserer Outlast

Nytt skrekkspill fra bransjeveteraner

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Hvis du ikke har hørt om Red Barrels er du unnskyldt. Det er nemlig navnet til et nystartet utviklerhus som ikke har sluppet noen spill enda. Når det er sagt er studioet grunnlagt av tre bransjeveteraner, og deres første prosjekt, skrekkspillet Outlast, er nå blitt annonsert.

Utover den første traileren har lite konkret informasjon blitt lagt frem, men det er ganske åpenbart at dette er et spill der man flykter fra monstre fremfor å ta livet av dem.

Forholdene ligger dog til rette for et ypperlig spill, da de tre grunnleggerne, Philippe Morin, David Chateauneuf og Hugo Dallaire, har eksepsjonelt bred erfaring fra bransjen. Slår man sammen merittlistene deres får vi en lang rekke storspill, deriblant Assassin's Creed, Uncharted: Drake's Fortune, Splinter Cell: Conviction og Prince of Persia: The Sands of Time.

Outlast skal slippes til PC via Steam til sommeren neste år. Du kan lese mer om både spillet og studioet på Red Barrels' nettsider.

HQ

Relaterte tekster

1
OutlastScore

Outlast

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Marerittet ankommer nå Xbox One, og Ruben har plukket opp det infrarøde kameraet og jobbet seg gjennom to tolvpakninger med Pampers, kun for deres skyld.

3
Mer Outlast-skrekk i april

Mer Outlast-skrekk i april

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Hvis du er blant de få som turte å gjennomføre skrekkspillet Outlast, har vi en grufull gladmelding til deg. Eventyret er nemlig ikke over enda, selv om du kom deg...

0
Gamereactor Live spiller Outlast

Gamereactor Live spiller Outlast

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Den danske Playstation-distributøren er i studio for å snakke om PS Plus, og senere skal vår vert gi seg i kast med skrekkspillet Outlast. Dette begynner nå klokken 16.00...

7
Outlast til PS4 i februar

Outlast til PS4 i februar

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Tidligere i dag kom det frem at det kritikerroste og mildt sagt skumle skrekkspillet Outlast skulle slippes til Playstation 4 i løpet av februar. I tillegg ble det...Loading next content