Norsk
Gamereactor
esports
Valorant

Red Bull Campus Clutch World Finals arrangeres i Brasil

I Sao Paulo for å være nøyaktig, mellom 13.-16. desember.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er den tiden av året igjen når de beste Valorant-universitetslagene fra hele verden vil være på vei til et fysisk arrangement for å konkurrere mot hverandre, alt for en andel av en premiepott på € 20,000 XNUMX og en eksklusiv 2023 Valorant Champions Tour VIP-opplevelse.

Men hvor skal finalen som samler 50 nasjonale finalelag bli avholdt? Svaret på det spørsmålet har blitt avslørt, med årets turnering som følger i lignende fotspor til starten av VCT-sesongen 2023, ved å holde Campus Clutch World Final i Brasil.

Den nøyaktige plasseringen for arrangementet vil være Estádio do Pacaembu i Sao Paulo, med turneringen som finner sted mellom 13. og 16. desember. Arrangementet vil strekke seg over fire dager og vil se hvert lag gå gjennom et gruppespill alt før de møter en elimineringsbrakett.

Turneringen vil bli støttet av en samling partnere som vil levere maskinvare til arrangementet, med de som Intel HUC, Backforce, Agon av AOC og SteelSeries.

Valorant

Relaterte tekster

0
ValorantScore

Valorant

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Med Valorant forsøker Riot Games å ta opp kampen mot både CS:GO og Overwatch, men spillet mangler det lille ekstra ved lansering for å sikre seieren.



Loading next content