Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Red Dead Redemption

Red Dead Redemption har solgt over 14 millioner

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Take-Two Interactive kan fortelle at Rockstars Red Dead Redemption har nådd en ny milepæl som et av de mest suksessfulle vesterlige actionspillene gjennom tidene.

En ny rapport viser nemlig at John Marstons ville vesten har solgt over 14 millioner eksemplarer til butikk. Det er betyr at Red Dead Redemption kryper stadig nærmere storselgere som Call of Duty: Modern Warfare (15,7 millioner solgte) og The Sims (16 millioner solgte).

Ingenting er foreløpig bekreftet når det kommer til en eventuell oppfølger, men vi håper naturligvis at disse tallene kan motivere Rockstar til å lage mer prærieaction.

Red Dead Redemption

Relaterte tekster

Undead NightmareScore

Undead Nightmare

ANMELDELSE. Skrevet av Kristian Nymoen

Westernspillet Red Dead Redemption er ansett som et av årets desidert beste spill og med tilleggspakken Undead Nightmare blir vi servert et zombieinfisert gjensyn med western-universet...

3
Red Dead Redemption-salget til himmels?

Red Dead Redemption-salget til himmels?

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Denne fredagen vil Rockstars Red Dead Redemption bli sluppet til Xbox One takket være at konsollen er bakoverkompatibel. Dette ble annonsert tidligere denne uken, og...Loading next content