Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Red Dead Redemption

Red Dead Redemption klart for Xbox One (oppdatert)

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Oppdaterting
Microsoft har nå forklart hva som har skjedd. Larry "Major Nelson" Hryb tok til Reddit for å klargjøre at de kontinuerlig tester emuleringsmuligheter for ulike spill, og at spillene som ble tilgjengelige i går er en liten del av disse. De er dog ikke klare for offentliggjøring enda, og vil kanskje aldri bli det. Fortsetter du å spille noen av de uannonserte spillene vil dette være brudd på bruksrettighetene.

Var gårsdagens nyhet du likte veldig godt må du altså smøre deg med litt tålmodighet allikevel. Vi kan uansett trøste oss med at Rockstar-studioene har jobbet med noe annet enn GTA V den siste tiden. Kjenner vi en liten eim av Red Dead 3? Samtidig skal Microsoft ha en dag for pressen 25. februar. Kanskje får vi flere spillannonseringer der.

Da Microsoft annonserte at Xbox One ville bli bakoverkompatibel på fjorårets E3-messe var det mang en Xbox-spillere som smilte fra øre til øre. Samtidig avslørte de flere spill ville kunne spilles etterhvert om folk spurte etter dem. Et av spillene som kom høyt opp på listen til mange var Red Dead Redemption. Uheldigvis kunne Microsoft fortelle at dette ville bli vanskelig. Vel, de sa det samme om å gjøre Xbox One bakoverkompatibel, og nå tyder ting på at dette problemet også er fikset.

En NeoGAF-bruker oppdaget nemlig ved en tilfeldighet at man nå kan laste ned spill som Red Dead Redemption, Alan Wake's American Nightmare, Castlevania: Symphony of the Night, Halo Wars, Tekken Tag Tournament 2 og mange fler spill som ikke er offisielt annonsert for tjenesten enda. Du må dog gå noen omveier.

• For det første må du eie spillet digitalt
• Om du gjør det kan du så søke opp gamertaget "RockoHoward", og søk etter spill få following-listen.
• Så er det bare å velge spillet du er ute etter, og starte nedlastningen.

Det skal bli interessant å se om Microsoft kommer med mer informasjon om dette i løpet av dagen, eller om vi må vente til mandag. Uansett er det bare å gripe muligheten mens du har den.

Red Dead Redemption

Relaterte tekster

Undead NightmareScore

Undead Nightmare

ANMELDELSE. Skrevet av Kristian Nymoen

Westernspillet Red Dead Redemption er ansett som et av årets desidert beste spill og med tilleggspakken Undead Nightmare blir vi servert et zombieinfisert gjensyn med western-universet...



Loading next content