Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Red Dead Redemption

Red Dead Redemption-remaster annonseres i morgen?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Ryktene som snakker om en oppusset utgave av Red Dead Redemption og et Red Dead Redemption 2, har sirkulert lenge, og sist vi hørt noe var ryktebørsen innstilt på en E3-annonsering i juni. Dette skjedde ikke, så nå har drømmerne startet et rykte om at en Red Dead Redemtion-remaster skal annonseres i morgen, dette til tross for at det nettopp ble tilgjengelig på Xbox One gjennom bakoverkompatibiliteten i konsollen.

Disse ryktene stammer fra Korea og de sier at annonseringen skal finne sted tirsdag 6. september. Tidligere rykter har sagt at Rockstar skal være til stede under Playstation-møtet i New York 7. september, så dette kan være grobunn for de ferskeste spekulasjonene. Vi forbeholder oss retten til å ha både håp og salt i nærheten.

Red Dead Redemption

Takk, SegmentNext.

Relaterte tekster

Undead NightmareScore

Undead Nightmare

ANMELDELSE. Skrevet av Kristian Nymoen

Westernspillet Red Dead Redemption er ansett som et av årets desidert beste spill og med tilleggspakken Undead Nightmare blir vi servert et zombieinfisert gjensyn med western-universet...Loading next content