Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Red Faction: Armageddon

Red Faction: Armageddon-dato

Ødeleggelsene fortsetter i juni

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Lite er så tilfredsstillende som å gå løs på det svakeste leddet til en diger bygning og deretter se hele konstruksjonen falle sammen foran øynene dine.

Dette har skaperne av Red Faction-serien forstått og ved siden av action i tredjeperson og unike omgivelser, er derfor spillene i denne serien kjent for mulighetene til å jevne alt en måtte komme over med jorden.

Det neste kapittelet i serien skal ikke være noe unntak, og nå har THQ og Volition annonsert at ødeleggelsene vil være tilbake om noen måneder. Som meldt av Joystiq vil nemlig Red Faction: Armageddon komme ut 31. mai i USA, og 3. juni over resten av verden.

Red Faction: Armageddon

Relaterte tekster

7
Red Faction: ArmageddonScore

Red Faction: Armageddon

ANMELDELSE. Skrevet av Daniel Guanio

Hvis noen av dere aner hvem Superkidzen er, aner dere også hvem dette spillet passer best for. La det være liten tvil: Her skal det sprenges!

0
Flere gamle spill tilgjengelig på Xbox One

Flere gamle spill tilgjengelig på Xbox One

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Microsofts Xbox-avdeling fortsetter å gjøre gamle spill tilgjengelig på Xbox One via bakoverkompatibilitetstjenesten på konsollen. De nyeste i den lange rekken er Raiden...Loading next content