Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
artikler

Redaksjonens Lørdagshjørne: Uke 44, 2019

Forrige uke kunne Odd Karsten gi en liten rapport om hva han har syslet med i det siste. Denne lørdagen er det Anders sin tur.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Høsten er en merkelig tid for videospill. På en ende av skalaen renner storspillene inn på rekke og rad og du får et dilemma av en annen verden når du må planlegge nøye og grundig hvilket du ønsker å vie oppmerksomheten din til. På motsatt ende står det lite til ingenting spennende på menyen og du må se deg nødt til å resirkulere gamle spill i stedet.

Per dags dato befinner nok undertegnede seg mest vippende mot sistnevnte kategori, selv om han også har klart å snuse på noe nytt.

Monster Hunter World: Iceborne

Denne monsterutvidelsen (høhø) kom i begynnelsen av september, så hvorfor Anders har brukt så lang tid på å komme seg til Hoarfrost Reach må gudene vite. Spesielt med tanke på hvor høyt MH:World havnet på min liste over fjorårets beste spill. Iceborne tar deg med til et snøkledd kontinent fylt til randen med flere illsinte monstre. I all hovedsak er det mer av innholdet som originalspillet bød på, men hva gjør det vel å drikke den samme melka, så lenge den er god?

Redaksjonens Lørdagshjørne: Uke 44, 2019
Dette er en annonse:

Final Fantasy VIII: Remastered

Den velkjente, japanske spillseriens "sorte får" har endelig fått samme behandling som sin forgjenger og etterkommer. Her er det gjort en solid pussejobb, slik at vår alles kjære Squall ikke lenger ser ut som han har fått en murvegg i trynet. I tillegg er det lagt inn en rekke hjelpemidler for å gjøre spillet mer lettfordøyelig. Synes du tempoet er altfor tregt? Sett opp hastigheten. Lei tilfeldige kamper hele tiden? Skru de helt av. Sliter du med en seig boss og ønsker at karakterene helbredes automatisk under kamp? Null stress i joggedress.
Dette er Final Fantasy i ekspressfart. Og i år 2019 er det egentlig helt greit.

Redaksjonens Lørdagshjørne: Uke 44, 2019

League of Legends

Selve definisjonen på spillet du går møkk lei i flere måneder, for så å bli fullstendig hekta på igjen. Året 2019 er et litt spesielt år for MOBA-giganten, for det fyller nemlig 10 år. I disse dager er spillet derfor stappet med oppdrag, begivenheter og annet snadder. Tar du del i feiringen får du ting bokstavelig talt kastet etter deg. Denne innspurten kunne vel neppe vært lagt til et mer passende tidspunkt heller, da sesongen også slutter om den nette sum av 17 dager.

Dette er en annonse:

World of Warcraft: Classic

Trodde du den aldrende kjempen var i ferd med å takke for kaffen? Guess again.
Tidlig i høst slapp Blizzard spillet i sin originale form, men det faktum at det er det nøyaktig samme spillet som en del av oss spilte for noen herrens år tilbake, ser ikke ut til å ha skremt fanden på flatmark. Selv nå et par måneder senere må du stå i kø for å logge inn en søndag ettermiddag. Anders hadde derimot nesten glemt hvor vanvittig tidkrevende dette spillet var og for så vidt også fremdeles er. Det helt til han innså at han etter relativt iherdig spilling den siste tiden, ennå ikke har nådd level 60 og sannsynligvis ikke kommer til å orke det heller. Nostalgien er helt magisk da.

Redaksjonens Lørdagshjørne: Uke 44, 2019
Redaksjonens Lørdagshjørne: Uke 44, 2019

FIFA 20

Hva er det som gjør at folk kjøper spillene i denne serien år etter år? Jeg spør på vegne av meg selv, for jeg er en av dem. Og jeg blir like skuffet hver gang. EA har den fascinerende evnen til å gjøre FIFA så tullete urealistisk og det virker nesten som det bare blir verre for hvert år som går. I den siste utgaven er det klin umulig å forsvare seg og de raskeste spillerne kan regelrett valse gjennom hele laget fra sin egen 16 meter. Var det et slalåmspill jeg kjøpte? Det finnes i hvert fall få spill hvor man har mer lyst til å kaste hele PS4-en ut av vinduet. Best å holde seg unna.

Redaksjonens Lørdagshjørne: Uke 44, 2019


Loading next content