Norsk
Gamereactor
nyheter
Redfall

Redfall krever at du er online til enhver tid

Yup, som inkluderer når du spiller alene også.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ
HQ

Redfall ser ut til å være et ganske unikt spill som tilbyr en kampanje som kan nytes fullt ut å spille singleplayer, samt samarbeide med opptil tre venner. Selv om vi forstår behovet for en internettforbindelse mens du spiller flerspiller online, viser det seg at du må være koblet til internett selv når du er alene.

Dette avsløres i den offisielle FAQ for Redfall, som tydelig sier: " En vedvarende online tilkobling er nødvendig for single player og co-op".

Selv om dette er et ikke-problem for de aller fleste, vet vi at det er brukere som betaler internett per gigabyte, og noen tar med konsollene sine til steder uten online tilkobling for ferie eller arbeid. Dette betyr også at spillet sannsynligvis vil bli stengt for godt den dagen Bethesda og Arkane Austin bestemmer seg for å koble fra serverne, noe som forhåpentligvis vil ta veldig lang tid, ettersom Microsoft har vært ganske flinke til å ikke koble fra spillene sine for tidlig.

Redfall

Takk VGC

Relaterte tekster

0
RedfallScore

Redfall

ANMELDELSE. Skrevet av Ben Lyons

Arkanes vampyr-actionspill er her, men er det vinneren Xbox trenger eller en plett på en vanligvis fantastisk utviklers rekke.



Loading next content