Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Starfield

Redfall og Starfield har blitt utsatt til 2023

Bethesdas to flaggskiptitler i år trenger mer tid i ovnen for å levere virkelig velpolerte spillopplevelser...

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

To av spillene som Microsoft hadde markert i kalenderen for 2022, hvorav ett er en av de mest etterlengtede titlene uansett format, har nå blitt rammet av en real forsinkelse. De som ønsket å drepe vampyrer i Redfall eller utforske universet i Starfield må vente lenger enn forventet, siden begge spillene har blitt utsatt til første halvdel av 2023.

Bethesda kunngjorde forsinkelsen via Twitter og skrev at "teamene på Arkane Austin (Redfall) og Bethesda Game Studios (Starfield) har utrolige ambisjoner for spillene sine, og vi ønsker å sikre at dere får de beste, mest polerte versjonene av dem."

Arkanes co-op-tittel hadde ennå ikke fått noen lanseringsdato, men var bekreftet for 2022. Bethesdas romeventyr Starfield hadde derimot fått datoen spikret, den 11. november 2022. Heldigvis ser det ut til at begge spillene vil være til stede på Xbox & Bethesda Showcase i juni, ettersom de skriver i kunngjøringen: "Vi kan ikke vente med å dele vårt første dypdykk i gameplayet for både Redfall og Starfield snart."

Starfield

Relaterte teksterLoading next content