Norsk
Gamereactor
nyheter
Redfall

Redfall ser mer ut som Deathloop i ny trailer

Arkane og Xbox Game Studios vil gjøre det klart at dette er et nytt kult, historie-fokusert FPS og ikke Left 4 Dead.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det faktum at Redfall ble annonsert rundt samme tid som Back 4 Blood, Evil Dead: The Game og et par andre asymmetriske flerspillerspill fikk mange til å tro at skaperne av Dishonored, Prey og Deathloop skulle følge i Left 4 Deads fotspor med deres kommende tittel. Flere intervjuer og trailere har forsøkt å gjøre det klart at det ikke er tilfelle i det siste, og her er en annen klar indikasjon på det.

Dagens trailer starter med å vise hvordan Redfalls øy går fra vondt til verre når vampyrene får litt tid til å "pusse den opp" (hvem liker ikke meldinger skrevet med blod på vegger i disse dager?) før siste halvdel viser hvordan det vil se ut når vi begynner å slå tilbake med kule våpen og superkrefter. Alt dette blandet seg med ganske mye narrativ og lore-building, så sammenligningene med Far Cry 2 og Arkanes ferskeste titler virker mye mer passende enn Left 4 Dead.

Hva tror du?

HQ
Redfall

Relaterte tekster

0
RedfallScore

Redfall

ANMELDELSE. Skrevet av Ben Lyons

Arkanes vampyr-actionspill er her, men er det vinneren Xbox trenger eller en plett på en vanligvis fantastisk utviklers rekke.



Loading next content