Norsk
Gamereactor
nyheter
Starfield

Redfalls dårlige mottakelse har fått spillere til å bekymre seg for Starfield

Arkanes co-op vampyrskytespill har mildt sagt ikke hatt den beste lanseringen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Hvis 2023s AAA-utgivelser har en ting til felles i skrivende stund er det dårlig ytelse ved lansering over hele linja. Titler som Star Wars Jedi: Survivor og Hogwarts Legacy har fått mye pepper fra PC-publikummet, og det relativt ferske Redfall når knapt 30 fps mens du spiller på en Xbox Series X til tider.

Redfalls problemer går utover ytelsen, men den røffe lanseringen har gjort en rekke spillere bekymret for Starfield. Starfield er nemlig også et Bethesda-prosjekt som har blitt utsatt flere forsinkelser, og vil (forhåpentligvis) se en utgivelse i år, men skuffelsen over Redfall har forståelig nok gjort mange varsomme.

Det kommer sannsynligvis til å være buggy, som tilfellet er med mange Bethesda-spill ved lansering, men hovedsakelig håper folk at spillet ytelsesmessig i det minste kjøre bra, selv om en og annen NPC blir sittende fast i en vegg.

Tror du Starfield kan leve opp til hypen?

Starfield

Relaterte tekster

7
StarfieldScore

Starfield

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki

Endelig er det tid for å utforske verdensrommet i Bethesdas første helt nye spillserie på over 25 år. Vi sjekker om romfartseventyret holder det som loves...



Loading next content