Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Guitar Hero: Warriors of Rock

Redoctane om Natal i GH

Natal Hero?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Redoctane-sjefen Kai Huang har i et intervju med Seattle Times snakket om hvordan den bevegelsesfølsomme teknologien Natal vil fungere i det neste store Guitar Hero-spillet.

- Vi har ikke annonsert noen detaljer rundt hva vi gjør med ny teknologi i Guitar Hero 6 og videre, men ett av områdene vi utforsker er absolutt kamerateknologi og hva man kan gjøre med den - spore bevegelser og kanskje la figuren din på skjermen utføre de samme bevegelsene som du gjør, eller tilpasse figuren din så den ligner mer på deg på scenen, sier Huang i intervjuet.

Spørsmålet er da om Natal-kameraet bare skal brukes til gimmicks som å styre spillfigurenes bevegelser, eller om vi faktisk får muligheten til å spille spillet på en ny måte. Den som lever, får se...

Guitar Hero: Warriors of Rock

Relaterte tekster

Guitar Hero: Warriors of RockScore

Guitar Hero: Warriors of Rock

ANMELDELSE. Skrevet av Daniel Guanio

Det sjette spillet i Guitar Hero-serien byr opp til rock i alle sine former, og transformerer musikkopplevelsen til en krig mot eldgamle beist i en fordunklet dimensjon.Loading next content