Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Project Zero: Maiden of Black Water

Remasteren av Project Zero: Maiden of Black Water nærmer seg en halv million solgte eksemplarer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Forventningene til Project Zero: Maiden of Black Water var store da skrekkspillet i 2015 kom til Vesten som en en Wii U-eksklusiv. Spillet levde dog ikke helt opp til de kommersielle forventningene, og derfor valgte utvikleren Koei Tecmo i fjor å utgi en remaster i håpet om å nå et bredere publikum.

Nå er de første salgsresultatene inne, og spillets tross alt begrensede appell tatt i betraktning, er de faktisk ganske pene. Gaming Bolt skriver at spillet i perioden oktober til desember solgte 340 000 eksemplarer globalt.

Til sammenlikning solgte Dynasty Warriors 9 Empires 150 000 eksemplarer. Ettersom spillet ble sluppet en liten uke før kvartalets utløp og samtidig kun er tilgjengelig i asiatiske regioner foreløpig, må tallet sies å være helt akseptabelt. Dynasty Warriors 9 Empires lanseres globalt 15. februar.

Det kritikerroste Blue Reflection: Second Light har hatt det litt vanskeligere med å nå et bredt publikum. Siden lanseringen 21. oktober i fjor har det blitt solgt 120 000 eksemplarer.

Koei Tecmos øvrige serier inkluderer Dead or Alive og Ninja Gaiden.

Project Zero: Maiden of Black Water

Relaterte tekster

5
Project Zero: Maiden of Black WaterScore

Project Zero: Maiden of Black Water

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Er du klar for litt skrekk og gru i høstmørket? Project Zero: Maiden of Black Water står klar til å skremme med japanske myter og fuktige klær...

0
Nye trailere til Project Zero

Nye trailere til Project Zero

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Det japanske skrekkspillet Project Zero: Maiden of Black Water slippes akkurat i tide for halloween, og det er Wii U-spillerne som kan kaste seg over det. Som nevnt i vår...

3
Project Zero sensureres i Europa

Project Zero sensureres i Europa

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Da Project Zero: Maiden of Black Water ble sluppet i Japan kunne man blant annet låse opp en rekke bikinier eller undertøy til bruk i spillet. Disse er fjernet fra den...Loading next content