Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Alan Wake 2

Remedy beskriver historien i Alan Wake 2 som "et monster"

Det virker som at vi får mye historie å bryne oss på i den kommende oppfølgeren.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ
HQ

Det har gått tolv år siden Alan Wake ble lansert, og i løpet av den tiden har fans har mast om en oppfølger i tillegg til at det har vært mange rykter om det påståtte prosjektet. Under The Game Awards på slutten av fjoråret ble Alan Wake 2 endelig annonsert, og fra den første traileren å dømme ser det ut til å være noe helt spesielt.

Sam Lake er både Creative Director og manusforfatter for spillet, og avslørte på Twitter forrige uke at han allerede har skrevet mange sider for eventyret, og la til at det faktisk er "mer enn noen gang". Lake går til og med så langt som å kalle historien i Alan Wake 2 "et monster".

Siden Alan Wake 2 etter planen skal slippes i 2023, antar vi at vi vil se flere livstegn fra det i år. Det kan jo tenkes at det skal vises frem under The Game Awards, som går av stabelen i desember.

Alan Wake 2

Relaterte teksterLoading next content