Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
PowerWash Simulator

Rengjør de skitneste delene av Warhammer 40,000-verdenen i PowerWash Simulator

Det er ikke noe nytt om når pakken vil debutere, men vi vet at den er på vei.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

PowerWash Simulator har allerede fått en rekke virkelig unike og spennende crossover-pakker, inkludert Tomb Raider, Final Fantasy, og snart SpongeBob. Det stopper dog ikke med sistnevnte, for det kommer etter hvert en pakke som lar oss rengjøre et ekstremt skittent sted.

FuturLab og Games Workshop benyttet anledningen under Warhammer Skulls -arrangementet til å avsløre at Warhammer 40,000 skal komme til PowerWash Simulator etter hvert.

"Det rike designen og fantasien i Warhammer 40,000-universet gir et utrolig utvalg av rengjøringsjobber," sa Dan Chequer, hoveddesigner for PowerWash Simulator. "Spillerne kommer til å trenge en stødig hånd, et øye for detaljer og en kraftig spyler for å bekjempe skitten i den fjerne fremtiden!"

Det er ikke noe nytt om når denne Warhammer-pakken kommer til PowerWash Simulator, men du kan se kunngjøringstraileren for samarbeidet nedenfor.

HQ
PowerWash Simulator

Relaterte tekster

0
PowerWash SimulatorScore

PowerWash Simulator

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki

Vi har høytrykksspylt alt fra fly til villaer og romskip i det merkelig vanedannende PowerWash Simulator.Loading next content