Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Uncharted 3: Drake's Deception

Reparerer siktet i Uncharted 3

Naughty Dog lytter til fansen sin

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Actionspillet Uncharted 3: Drake's Deception er blitt hyllet som et mesterverk av en samlet spillpresse, og sikret seg en solid 9/10 i Gamereactors anmeldelse.

Spillet har også blitt godt mottatt av fansen, men de mest ihuga Uncharted-spillerne merket fort at siktebevegelsen var blitt endret og reagerte litt langsommere sammenliknet med de tidligere spillene.

Den endringen syntes de lite om og etter kort tid viste det seg at størsteparten av fansen likte siktingen bedre slik den var før.

I stedet for å sette seg på bakbena tok utvikler Naughty Dog dette til etterretning, og invitere til og med en håndfull spillere på besøk til deres kontorer slik at man kunne komme til bunns i saken.

Disse besøkene viste seg å være produktive, og som meldt av utvikleren selv har en ny oppdatering, der blant annet siktemekanikken har fått en overhaling, nå blitt sluppet via Playstation Network.

Om fansen blir fornøyd med de nye siktebevegelsene denne gangen, eller om de vil ha ytterligere justeringer, gjenstår fortsatt å se.

Uncharted 3: Drake's Deception

Relaterte tekster

4
Amy Hennig får en BAFTA

Amy Hennig får en BAFTA

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

The British Academy of Film and Television Arts (BAFTA) vil anerkjenne den tidligere spillregissøren hos Naughty Dog og forfatter på Uncharted-serien, Amy Hennig, ved å...Loading next content