Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Hogwarts Legacy

Resetera forbyr diskusjon om Hogwarts Legacy

Det populære spillforumet øker omfanget av sin crackdown på spillet.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Resetera, et av de største online spillforaene i verden, har utstedt et totalforbud mot diskusjon om Hogwarts Legacy.

Dette øker omfanget av en tidligere utestengelse som stoppet brukere fra å markedsføre det kommende spillet, men nå vil all diskusjon bli forbudt.

Forbudet og begrunnelsen bak det tydeliggjøres i et innlegg på Resetera laget av forumets daglige leder. "Vi begynte å skissere problemene fremsatt av Rowling og det aktuelle spillet og hver gang, og da vi diskuterte det hele, fortsatte vi å komme tilbake til det enkle faktum at Rowling ikke bare er en fanatiker, men aktivt presser på med sin posisjon som en velstående og berømt person for lovgivning som vil skade transpersoner. Derfor har mod-teamet besluttet å utvide vårt tidligere forbud mot promotering av Galtvort-spillet til å inkludere selve spillet», heter det videre i innlegget. Resetera tillater heller ikke diskusjon om forbudet, så alle som ønsker å si sin mening må gjøre det andre steder.

Hogwarts Legacy har trommet opp en god del kontroverser, for mens JK Rowling på ingen måte er involvert i spillet hevder mange at å fremheve trollmannsverdenen hennes bare gir henne mer av en plattform for å spre hatefulle synspunkter.

Hogwarts Legacy

Relaterte tekster

8
Hogwarts LegacyScore

Hogwarts Legacy

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki

Nesten to år senere enn opprinnelig tenkt er det nå på tide å prøve ut livet som Galtvort-student, men er dette den definitive Harry Potter-simulatoren?Loading next content