Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Resident Evil Village

Resident Evil 2, 3, 7 og Village på vei til Nintendo Switch

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

De nyeste Resident Evil-spillene har glimtet med sitt fravær på Nintendos populære hybridkonsoll, men nå har Capcom bestemt seg for å gjøre noe med dette. Nylig ble det bekreftet at en skybasert versjon av Resident Evil Village utgis på Nintendo Switch 28. oktober.

Men Resident Evil-nyhetene stoppet ikke der, for det japanske selskapet fortalte også at skybaserte versjoner av Resident Evil 7, Resident Evil 2 og Resident Evil 3 er under utvikling til konsollen, men disse fikk ingen eksakt utgivelsesdato. Capcom har tidligere utgitt en skybasert versjon av Resident Evil 7 på Switch, men denne var eksklusiv for det japanske markedet, noe disse nye versjonene ikke kommer til å være.

Resident Evil Village

Relaterte tekster

8
Resident Evil VillageScore

Resident Evil Village

ANMELDELSE. Skrevet av Peter Alexander Holthe

Oppfølgeren til spillet som førte Resident Evil-serien inn i en ny gullalder er endelig her. Klarer det å innfri de skyhøye forventningene?Loading next content