Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Resident Evil 7: Biohazard

Resident Evil 2, Resident Evil 3 og Resident Evil 7 er nå bedre på PS5 og Xbox Series

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Capcom nøyde seg med å bare si at spillene ville en rekke grafiske oppgraderinger da selskapet avslørte at Resident Evil 2, Resident Evil 3 og Resident Evil 7 skulle komme til PS5 og Xbox Series "senere i år". I kveld har de delt langt flere detaljer og mer til.

Det viser seg nemlig at PlayStation 5- og Xbox Series-utgavene av Resident Evil 2, Resident Evil 3 og Resident Evil 7: Biohazard kan lastes ned allerede nå, og mens du venter på at de skal fullføres viser traileren under hvordan trioen ser bedre ut med både 4K, høyere bildeoppdatering og ray tracing i tillegg til 3D-lyd. Som tidligere nevnt vil de av oss som allerede eier spillene på PS4, Xbox One eller PC få disse oppgraderingene gratis.

HQ
Resident Evil 7: Biohazard

Relaterte tekster

Resident Evil 7: BiohazardScore

Resident Evil 7: Biohazard

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg

Ondskapen er tilbake, og hvis vi fikk bestemme har den kommet for å bli. Her er anmeldelsen vi har både gruet og gledet oss til i lang tid...Loading next content