Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Resident Evil 4

Resident Evil 4 bekrefter utgivelsesdatoen for The Mercenaries

Den gratis DLC-en lanseres i april.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Resident Evil 4-remaken lanseres i dag, og mens de fleste kommer til å være mer enn fornøyde med å bare å gå gjennom den opprinnelige opplevelsen med bedre grafikk og litt nytt gameplay har Capcom bekreftet mer innhold kommer raskere enn mange nok forventet.

I lanseringstraileren får vi en titt på spillet, men hvis du har fulgt med på de andre trailerne er det ingen store avsløringer her foruten bekreftelsen på at The Mercenaries DLC-en lanseres gratis allerede den 7. april.

Resident Evil 4 er tilgjengelig fra og med i dag på Xbox Series X/S, PS4, PS5 og PC. Sjekk ut vår anmeldelse her hvis du sitter på gjerdet om å kjøpe det.

HQ
Resident Evil 4

Relaterte tekster

3
Resident Evil 4Score

Resident Evil 4

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Vi har endelig kommet full sirkel, og tittelen som revolusjonerte sjangeren er tilbake - denne gangen med nøkkelringer.Loading next content