Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Resident Evil 4

Resident Evil 4 blir slaktet av spillere som savner særegenheter

Brukeranmeldelser er fulle av sinte kommentarer over mangel på skjørt og "heavy ballistics"-sitatet.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Mens de fleste i media og "vanlige" spillere har forelsket seg i Capcoms nyinnspilling av Resident Evil 4 er det fortsatt folk som er veldig misfornøyde. Mens noen har relevante klager (spillet har sine problemer) er mange sinte for litt spesielle grunner.

Det originale Resident Evil 4 er fullt av barnslig og dudebro-innhold, deriblant Leon som kommenterer Ashleys bryststørrelse ("heavy ballistics"), Ashlesy antydelser om at hun vil ha sex med Leon og andre ting som å kunne se under Ashleys skjørt.

Som du sikkert har begynt å forvente i disse dager har å fjerne disse tingene (mens du erstatter dem med velskrevne ting som gir mening og passer til nyinnspillingen) ikke fallt i god jord hos enkelt, og det gjorde heller ikke beslutningen om å gi Ashley strømpebukser. Alle versjoner av spillet har blitt rammet, med PlayStation 4-versjonen som for øyeblikket sitter på et brukergjennomsnitt på 3.7 og Xbox Series S / X på 4.4 hos Metacritic - med mange anmeldelser som bruker ordet "woke".

Hva mener du? Motiverer den reduserte seksualiseringen av Ashley anmeldelsesbombing eller er det bare voksne babyer som bør gjøre noe bedre med livene sine?

Resident Evil 4

Relaterte tekster

3
Resident Evil 4Score

Resident Evil 4

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Vi har endelig kommet full sirkel, og tittelen som revolusjonerte sjangeren er tilbake - denne gangen med nøkkelringer.Loading next content