Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Resident Evil 4 (2004)

Resident Evil 4 inntar virtual reality

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Selv etter råd fra meg var det fortsatt noen håpefulle der ute som hadde troen på at Capcom ville avduke Resident Evil 4: Remake i kveldens Resident Evil Showcase. Som forventet gikk ikke disse drømmene i oppfyllelse, men vi fikk uansett se Leon og Ashley.

Capcom har nemlig bestemt seg for å følge i Bethesda og The Elder Scrolls V: Skyrim sine fotspor ved å bringe Resident Evil 4 til virtual reality. Nærmere bestemt har vi fått en trailer som avslører at spillet kommer eksklusivt til Oculus Quest 2. Verken Facebook eller Armature Studios ønsker å si stort mer enn det, men traileren vi har fått gjør det i alle fall klart at perspektivet endres til førsteperson slik at vi kun får se Leon sine hender gjennom spillet. Jeg regner med at de filmatiske sekvensene hvor vi løper fra store steiner og statuer blir noen unntak her, men vi får høre mer i Oculus Gaming Showcase-sendingen natt til den 22. april.

HQ
Resident Evil 4 (2004)

Relaterte tekster

9
Resident Evil 4Score

Resident Evil 4

ANMELDELSE. Skrevet av Jesper Karlsson

Det er noe rottent i Spania når Capcom tar med sin kuuleste actionhelt på et halvdårlig PC-eventyr...

1
Residen Evil 4 - PS2Score

Residen Evil 4 - PS2

ANMELDELSE. Skrevet av David Skovly

Stålsett deg, bonderomantikken er forsvunnet og jakten på presidentens datter er i gang - denne gangen på Playstation 2!

0
Redaksjonens Lørdagshjørne: Uke 23, 2021

Redaksjonens Lørdagshjørne: Uke 23, 2021

ARTIKKEL. Skrevet av Ruben Jones

Rubens uke har vært preget av frysepizza, en nostalgisk jakt på et platina-trofé og en stor skuffelse. Ikke at sistnevnte har noe med førstnevnte å gjøre. Dr. Oetker for life.Loading next content