Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Resident Evil 4

Resident Evil 4 passerer 4 millioner solgte eksemplarer

Og det vil fortsette å vokse takket være den gratis Mercenaries-DLCen som lanseres i dag.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Den fantastiske remaken av Resident Evil 4 trengte bare 2 dager på å selge mer enn 3 millioner eksemplarer, og det ser ut til å være på vei til å bli det bestselgende spillet i franchisen.

For Capcom forteller at Resident Evil 4 har overgått 4 millioner solgte eksemplarer nå, noe som etter mine estimater gjør det til det nest raskest selgende spillet i serien. Det kan til og med være det raskeste, ettersom Resident Evil 6 distribuerte 4,5 millioner enheter tidligere, men salget bremset mye raskere enn RE4s vil siden førstnevnte ikke akkurat fikk en like god mottakelse. Det faktum at Resident Evil 4s gratis The Mercenaries-modus har blitt tilgjengelig i dag vil definitivt også hjelpe.

Resident Evil 4

Relaterte tekster

3
Resident Evil 4Score

Resident Evil 4

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Vi har endelig kommet full sirkel, og tittelen som revolusjonerte sjangeren er tilbake - denne gangen med nøkkelringer.Loading next content