Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Resident Evil 4

Resident Evil 4 Remakes landsbykamp kan unngås

Slik kan du hoppe over kampen uten å søle en dråpe blod.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Denne uken har Resident Evil 4-spillere dykket ned i skrekkopplevelsen og gravd opp en haug med hemmeligheter. Blant annet har mange funnet ut hvordan man kan hoppe over den store landsbykampen i begynnelsen av spillet.

Hvis du prøver å speedrun spille, eller bare ikke gidder å klippe ned en haug med psykotiske landsbyboere kan du skyte klokken i tårnet fra toppen av et tak.

<social>https://mobile.twitter.com/PlayStationUK/status/1641387590216548354</social>

Dette, som videoen ovenfor viser, vil gjøre alle fiendene rundt deg passive, ettersom de hører innkallingen deres i det fjerne. Det er mye lettere å gjøre dette med en skarpskytterrifle, og vil sannsynligvis ta et par skudd, spesielt på første forsøk.

Resident Evil 4

Relaterte tekster

3
Resident Evil 4Score

Resident Evil 4

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Vi har endelig kommet full sirkel, og tittelen som revolusjonerte sjangeren er tilbake - denne gangen med nøkkelringer.Loading next content