Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Resident Evil 4 (2004)

Resident Evil 4-spillere har endelig funnet ut hvordan de kan unngå motorsagangrepet

Akkurat i tide for nyinnspillingen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er noen få sikkerheter i livet. Død, skatter, og hvis du blir angrepet av motorsagsvingende galning i Resident Evil 4, kommer du til å dø. Det var i hvert fall det vi en gang trodde.

Nå ser det ut til at det er en måte å unngå insta-kill-angrepet til Dr. Salvador i Resident Evil 4. Som vist i videoen nedenfor, kan motorsagangrepet unngås hvis du har en full HP-stang når du blir truffet.

<social>https://www.youtube.com/watch?v=Rx5HwxddoHQ&t=7s&ab_channel=yung</social>

Dette er ikke en garantert overlevelsesmetode, men andre Resident Evil-veteraner har sagt at motorsagangrepet under utvikling ikke var et drap med ett skudd hvis du hadde full HP.

Så selv om det ikke er noen måte å garantere overlevelse på, betyr dette fortsatt at det er en sjanse for at du ikke dør når du støter på Dr. Salvador. Forhåpentligvis finner denne metoden veien til nyinnspillingen, da vi ikke kan forestille oss å måtte håndtere det irriterende, øyeblikkelige drapet igjen.

Resident Evil 4 (2004)

Relaterte tekster

9
Resident Evil 4Score

Resident Evil 4

ANMELDELSE. Skrevet av Jesper Karlsson

Det er noe rottent i Spania når Capcom tar med sin kuuleste actionhelt på et halvdårlig PC-eventyr...

1
Residen Evil 4 - PS2Score

Residen Evil 4 - PS2

ANMELDELSE. Skrevet av David Skovly

Stålsett deg, bonderomantikken er forsvunnet og jakten på presidentens datter er i gang - denne gangen på Playstation 2!

0
Redaksjonens Lørdagshjørne: Uke 23, 2021

Redaksjonens Lørdagshjørne: Uke 23, 2021

ARTIKKEL. Skrevet av Ruben Jones

Rubens uke har vært preget av frysepizza, en nostalgisk jakt på et platina-trofé og en stor skuffelse. Ikke at sistnevnte har noe med førstnevnte å gjøre. Dr. Oetker for life.Loading next content